Šumava: Kvilda 31.10. - 2.11. 2014

Děkuji všem, kteří se "dlouhodobě" (od roku 2011), tedy i letos, v roce 2014 zúčastnili oslav kulatých výročí kamarádů mezi námi!

Děkuji zejména dámám: Hance Reifové, Hance Zelené, Marii Svátkové, Věře Horové a Radce Kafkové (poprvé na akci)!

Děkuji samozřejmě také pánům: Aleši Pečovi, Vláďovi Kozákovi, Jirkovi Horovi, Jardovi Kafkovi a Karlovi Znamenáčkovi. Zejména těm, kteří se uvolili řídit.

Díky vám! 

Doufám, že vám/nám držba této tradice vydrží ještě aspoň nějaký pátek. Sám  za sebe slibuji, že se budu nad akcí stále zamýšlet.

Máme do budoucna drobný problém "s kým slavení táhnout dál"? Pro pár příštích let naštěstí máme "vystaráno". V roce 2015  jsou před námi 60tiny zakladatelky Voltku, Hanky Reifové. Pak máme rok pauzu , ale ne uskutečnění akce! I tak bude důvod k napití. Pak máme pár let na slavení několik benjamínků. 

Mám několik inovativních návrhů. Například najmout si mikrobus, abychom zlikvidovali problém "řidiči". Neděle bývá totiž vrcholem akce! Protože tento "soft drink den" bývá neuvěřitelně pohodový.

V každém případě šumavských účastníkům z přelomu října/listopadu 2014 přeji hezký rok. Minimálně do další šumavské akce. A protože čas hrozně spěchá, dovolil jsem si na úvodní stránce nabídnout několik nápadů, kam v roce 2015.

S pozdravem,

Jirka Michal